2012. szeptember 18., kedd

Friss elhalasztva

Frissítve

Úgy látom nagy félreértések keletkeztek itt, úgyhogy csak annyit mondok, a héten elmarad a friss, és még nem tudom, hogy lesz-e a jövő héten.

Abellana

11 megjegyzés:

  1. Szia! Én egyszerre olvastam el az előző fejezetig az egész sztorit. Nem rossz sőt tetszik, de a hozzáállásod egyáltalán nem. Ne lepődj meg ha ezután még ennyi hozzászólást sem fogsz kapni. Pont azokért a pár (5db) emberért kellene írnod... Így pont hogy magasról teszel rájuk. Ha meg nem akarsz írni ne erőlködj azért pár emberért akik megtiszteltek azzal, hogy írtak. Amúgy sztem az már régen rossz ha erőlködnöd kell egy fejezet megírásával.. Más történetekről meg annyit, hogy valószínűleg valamit jobban csinálnak, mint te, vagy hosszabb fejezet vagy izgalmasabb, de lehet hogy előrehaladtabb sztori ês kíváncsiak már nagyon rá. Mielőtt mêg azt hinnéd hogy nem tetszik a történeted akkor elmondom hogy ez nem igaz. Szívesen olvasnám tovább csak mondjuk kicsit hosszabb fejezetekben. :-)

    VálaszTörlés
  2. Félreértés ne essék, eddig azokért az emberekért írtam, de most vagyok úgy vele, hogy nem megy az írás. Ha magasról tennék rájuk, nem erőlködtem volna eddig. És ezért is nem írok most egy kis ideig, mert egyszerűen kifulladtam. Azt meg abszolút megérteném, ha mások azért kapnának több megjegyzést, mert jobb a történetük. Van önkritikám, és soha nem mondanám, hogy hűűű de jó az én történetem, mert nem. DE, olyanokat éltetnek néhányan, hogy csak kapkodom a fejem. Tele helyesírási hibákkal meg értelmetlenségekkel, amiket én legalább nem követek el, a sztori pedig borzasztó. A hosszról meg annyit, hogy máshol sem igen találsz hosszabbat...

    Abellana

    VálaszTörlés
  3. Én csatlakoznék hellához, igaza van.
    ahogy te is írtad "De nem fogok pár emberért erőlködni" ha csak azért csinálod, hogy mit tudom én mennyi komit kapj az már régen rossz. Nem ezért kéne csinálnod, pláne nem ha már szenvedsz vele. Akkor inkább hagyd is rá, ha csinálod akkor azért mert szereted ne azért mert összeszenvedsz egy fejezetet és hogy ahhoz hűű mennyi komi jön.
    De igen, ilyen hozzáállás tényleg ne csodálkozz, de amúgy a történet nem rossz eddig egész jó, habár gondolom amolyan Fifty Shades alapú vagy abból jött az ötlet, de jó csak igen kicsit hosszabb fejlik, de ne úgy, hogy összeszenveden ha csinálod akkor azért mert szereted és ha csak szenvedsz vele meg a komikra hajtasz az régen rossz.
    Persze tudom, hogy jól esik az embernek ha írnak, véleményt mondanak, és tetszik amit írsz, de elvileg legalábbis szerintem azért csináld mert szeretsz írni, és ez amolyan hab a tortán, hogy itt vannak az olvasók.
    De te tudod.

    Nikyke

    VálaszTörlés
  4. Jaj istenem... soha nem a komikra mentem, ez csak egy észrevétel volt, amit leírtam, mert nekem rosszul esik, egy szóval nem mondtam, hogy írjatok méééég mert nem elég! És éppen ezért álltam le most, mert már szenvedtem, nem azért, mert kevesen írnak. Az öt emberért szenvedtem eddig, azt akartam ezzel kifejezni, csakhogy már értük sem megy. A Fifty Shades nem tudom, hogy jön ide. Ihletet adott, de az ötlet nem onnan jött. Amúgy ha valaki, én mindig értékeltem a kommenteket, nem erről szól a dolog, nehogy már én legyek még támadva mert nem megy az írás.

    Abellana

    VálaszTörlés
  5. Jesszusom!!! :O
    Mit kell itt megsértődni??? Én totálisan megértelek Abellana!!!
    Sajnálom, hogy így érzed!!! Én minden esetre szívesen olvaslak, és mindig jövök!!! :)
    Majd hozod, amikor hozod, csak légyszi olyat ne csinálj, hogy egy szó nélkül teljesen abbahagyod!!!!
    Úgyis lenyugszol (remélem)!!!! :)
    Ne idegeskedj!!!!
    puszi

    VálaszTörlés
  6. Na sziasztok!!!
    Akkor hogy én is elmondjam a véleményem:
    Igazából valahol mindkét oldalnak igaza van! DE. Azért mert kivételesen egyszer, nem jól fejezete ki magát Abellana. És valljuk be, ilyennel én még nagyon nem találkoztam, pedig az összes törijét olvastam.
    Mi, akik olvassuk és itt vagyunk minden egyes héten az új fejezetre várva, valahogy pontosan tudtuk hogy mit is akar mondani. Érdekes nem?
    Abellana, én teljesen megértelek, a többi törivel kapcsolatba. Tényleg hihetetlen hogy mikhez megy néha komi. Bár bevallom én már viszonylag csak kevés törit olvasok, és most már csak két írónak írok komit. Régen ez három volt, az első pár fejezethez rendszeresen komiztam, de én nem tudom olyan jól kifejezni magam írásban, és így inkább úgy döntöttem nem írok minthogy félreérthető legyen. (Nagyon nehéz írásban ironizálni, és én nagyon szeretek!! :D) Szóval azért mert nem írok én még itt vagyok, és várok rád amíg kell! Viszont arra én is megkérlek hogy ne szó nélkül tűnj el!
    Puszi Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Orsi!!! Veled mindig egy rugóra jár az agyunk!!! :)
      Teljesen egyetértek most is!!! :)
      Nekem is már csak két történet van, amihez írok!!! :)
      Ez az egyik!!! :)
      Téged meg Imádunk Abellana, és nem fogunk neked esni, csak mert pillanatnyilag besokalltál, mint már korábban írtam!!
      Mi itt leszünk!!! :)
      Legalább is én biztosan!!! :)
      Puszi nektek csajok!!!! :)
      Jó volt hallani rólad Orsi!!! :)

      Törlés
  7. Ne aggódjatok, eltűnni nem fogok, pláne nem szó nélkül, azt én is gyűlölöm. Csak most össze kell szednem az energiámat a folytatáshoz. Azt azért megjegyezném, szerintem kicsit vicces, hogy pont olyanok támadnak ilyenkor, akiktől még egy betű visszajelzést sem láttam :)

    VálaszTörlés
  8. Hát én meg am azon vagyok "kiakadva", hogy mindig azok fulladnak ki írásilag és hagyják abba (még ha te egyelőre nem is), akik a legjobb töriket írják. És kérdem én, miért nem azok, akiktől a 3. mondatot után lelépek, mert már zavar, ahogy ír?!?! o.O de nézzük a jó oldalát, most nekem sincs nagyon időm olvasgatni /suli/. Azért viszont jó volt néha kikapcsolódni egyes történtek által...
    Szilvi

    VálaszTörlés
  9. Nem csak egyelőre, én egyszerűen nem hagyok félbe történetet. A másodikkal is így voltam, a végén már nem akaródzott írni, de normálisan befejeztem, mert ez a legkevesebb. Itt is csak egy kis kihagyás van.

    Abellana

    VálaszTörlés
  10. Próféta beszéljen belőled!:) ..sajna már sok ilyet hallottam/olvastam :/
    Szilvi

    VálaszTörlés